Това е най-силната магия за любов, която можете сами да си приготвите вкъщи!

0
1890

От векове хората се стремят да подсилят чувствата на любимия си човек с помощта на древни ритуали. Това е най-силната  магия за любов

Днес ще ви предложим един древен ритуал, с помощта на който ще засилите чувствата, които любимият ви изпитва към вас.

любов
Всеки иска голяма и искрена любов

Това е изключително лесна магия за любов, за изпълнението на която са ви необходими съставки, които могат да бъдат открити във всеки дом, пише Пик.

За да изпълните стриктно тази магия за любов първо е необходимо да си пригласите три стъклени чаши или други съдинки, в които до средата да напълните с вода – непреварена.

Вземете първият съд, откъснете косъм от косата си и го натопете в него.



После поставете чашата на перваза на източен прозорец в дома си. След това си вземете чаена лъжичка и с нея разбъркайте течността точно 15 пъти по посока на стрелките на часовника.

Оставете чашата така да престои три денонощия, а на сутринта на четвъртия ден излейте съдържанието на съда в корените на дърво или растение.

На следващата вечер вземете щипка сол и я пуснете във втората чаша.

Отново използвайте същата чаена лъжичка, за да разбъркате водата. Оставете чашата в спалнята си, до леглото и главата ви, и разбъркайте по посока на стрелките на часовника толкова пъти колкото е възрастта ви.

На сутринта отново излейте съдържанието на стъкления съд в корените на растение, цвете или дърво.

Последната част от тази лесна магия за любов е да вземете щипка захар, която да пуснете в третата стъклена съдина. Отново със същата чаена лъжичка разбъркайте съдържанието на чашата точно 9 пъти.

След това тази чаша трябва да бъде оставена в покой поне в продължение на три дни, а на четвъртия изсипете от тази течност в питието на любимия си човек.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.