Любовен хороскоп за април – Рак, Лъв, Дева

0
417

След време ще благодарите на съдбата

Точният любовен хороскоп ще разкрие какви изненади ви е приготвил новият месец.

любовен хороскоп
След време ще благодарите на съдбата

За някои от вас месец април е приготвил големи изненади, докато останалите ще изправи пред изпитание. Ето какво вещае точният любовен хороскоп за вашата зодия:

РАК
Вашият любовен хороскоп вещае нова тръпка. Истината обаче е, че тръпката хем ще е нова за вас, хем ще е добре позната.
Човек, когото познавате от миналото, ще направи всичко по силите си да бъде по-близо до вас. Именно той ще даде заявка да остане в живота ви за дълго.
Не се страхувайте да опитате отново. Понякога е нужно да се изчака малко, за да откриете какво означавате един за друг.

ЛЪВ
Няма да повярвате какво е подготвила съдбата за вас още в началото на месеца. Вероятно сте останали с усещането, че едва ли някога ще успеете да намерите вашата половинка. А в същото време се нуждаете толкова много от обич и топлина. При все, че не сте оптимисти в това отношение, бъдете готови за изненади. Ще се запознаете с изключително специален за вас човек. Това ще се случи в обща компания. Отново ще усетите онази гъделичкаща тръпка, която този път ще се окаже доста сериозна.



ДЕВА
Имате всички предпоставки да намерите любовта, която ще ви направи щастливи. Априлският любовен хороскоп съветва да не се обръщате назад. Не съжалявайте за хората, които са напуснали живота ви. След време ще благодарите на съдбата, че си е свършила добре работата. Не е изключено да откриете половинката си на работното място, пише retro.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.