Диетолозите препоръчват горещо тази вечеря за отслабване

0
670

Плодовете и зеленчуците трябва да заемат почетно място

Със затоплянето на времето все повече хора се оглеждат за лесни начини за отслабване.

Ако темата отслабване е на дневен ред и при вас, то е добре да се вслушате в съветите на диетолозите, които ще ви разкрием в следващите редове:

отслабване
Плодовете и зеленчуците трябва да заемат почетно място

1. Обемът на вечерята
За да постигнете успех в мисията отслабване, вечерята трябва да е по-лека. Не бива да превишава 450-500 калории, както и 200 гр. тегло. Задължително трябва да станете от масата леко гладни.

2. Лека вечеря
По време на вечерята плодовете и зеленчуците трябва да заемат почетно място. Така например артишокът подпомага ускоряването на метаболизма. Зелето обаче не е препоръчително за вечеря, тъй като ще причини газообразни процеси в червата.
Морските продукти също са препоръчителни за отслабване.



3. Доматена супа
Тя е изключително лесна за приготвяне. Освен това ще притъпи глада ви, а същевременно ще осигури на организма необходимите витамини и минерали.
Като допълнителен бонус ще освободи организма ви от токсините и шлаките. Истината е, че доматите притежават мощно пикочогонно действие и лек слабителен ефект.

4. Зеленчукова рапсодия
Това ястие е изключително леко и подходящо за вечеря, когато искате да отслабнете. За целта нарежете тиквички, чесън, домати, магданоз и босилек. Капнете няколко капки зехтин и ги сложете във фурната да се запекат. Ще си оближете пръстите, пише pik.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.