Ето как можете да стигнете до дълбините на сърцето на всяка зодия

0
620

Следвайте тези съвети и няма да сгрешите

Научете какъв е прекият път до дълбините на сърцето за всяка една зодия.

По този начин ще имате възможността да намерите място в него за много по-кратко време.

зодия
Следвайте тези съвети и няма да сгрешите

Ето къде трябва да се целите във всяка зодия:

ВЕЗНИ
Ще е във ваша полза, ако още в началото на запознанството ви ги засипете с комплименти. Тази зодия обожава разкоша и удобствата. Не ги заливайте с вулгарности.



СКОРПИОН
Те са просто непредсказуеми. За да се запознаете с тях, трябва да сте наистина сериозни. Когато те се смеят, трябва да се смеете и вие. Бъдете изключително съблазнителни.

СТРЕЛЕЦ
Тази зодия винаги остават свободни по душа. Ако искате да бъдете със Стрелец, можете да му предложите пикник или разходка в парка. Никога не правете опити да го ограничите.

КОЗИРОГ
Тук ще ви е необходима остроумност, ако искате да се запознаете с някого от зодията. Можете да привлечете вниманието му само с високата си интелигентност или пък с произведение на изкуството.

ВОДОЛЕЙ
С тях можете да се запознаете много лесно. Просто подхванете темата около последните събития от деня. Опитвайте се да подкрепяте интересите му.

РИБИ
Внимавайте, защото са изключително обидчиви. Оставете разговора да тече в посоката, която те желаят. Обожават комплиментите, купоните и дискотеките, пише bg-astrology.net.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.