Кошмар след Великден: Виж какво ще сполети България!

0
277

Великден ще донесе със себе си известни катаклизми!

По-чувствителните хора ще бъдат връхлетени от доста неприятни усещания след Великден. Още от 17 април България ще бъде ударена от магнитни бури.

Страната ни ще бъде атакувана от жестоки вълни, които ще се окажат некомфортни за мнозина. От 17-ти чак до края на месеца повечето хора ще бъдат неразположени в здравето.

Симптомите за магнитни бури са главоболие, безсъние, гадене, играещо кръвно и цялостен дискомфорт. Освен това е възможен проблем с правенето на любов. Либидото и при мъжете, и жените може да спадне.

Решението в такива случаи е движението. Физическата активност много помага на преодоляването на това неразположение, свързано с магнитните бури.



Великден магнитни бури
Това идва след Великден

След 17 и 18 април ще има почивка в това отношение чак до 23 април. Именно на последната спомената дата ще бъде пикът на магнитите. До 28 април ще продължи това положение, а на 29 ще има почивка.

От 30 април до 5 май се очакват магнитните бури да продължат. Тогава обаче ще бъдат със занижени стойности и е възможно много хора дори да не ги усетят.

По време на този вид бури е добре да се внимава с храненето. Трябва да се похапват възможно най-много плодове. Най-полезни в това отношение са бананите, ягодите и ябълките.

Разбира се, движението е най-доброто лекарство в тези напрегнати дни. Трябва да се правят леки разходки, но в никакъв случай не бива да се пренатоварва тялото.

След Великден по принцип е време на разтоварване от голямото ядене с яйца и козунаци. Появата на магнитни бури ще бъде добър повод за това, тъй като именно тогава се препоръчва спазването на диета.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.