Наясно ли сте с мръсните тайни на тези зодии?

0
305

Вижте мръсните тайни на последните три зодии от зодиака

Ако си мислите, че знаете всичко за всички зодии, то навярно много грешите.

зодии
Вижте мръсните тайни на последните три зодии от зодиака

Оказва се, че всички зодии имат своите мръсни тайни. Ако се питате какво прави партньорът ви, докато е сам, можете да научите от следващите редове.

Ето какви са мръсните тайни на тези три зодии:

КОЗИРОГ
Представителите на тази зодия ще се възползват от времето, в което са сами, за да свършат малко от къщната работа. Освен това може да намерят и време да направят поредното проучване за новия си проект, който смятат да задвижат.
Не е изключено през това време да планува и почивката, като провери цените на нощувките и на самолетните билети. Разбира се няма да пропусне да обърне сериозно внимание и на семейния бюджет.



ВОДОЛЕЙ
Те ще използват времето си за размисли и четене на езотерична литература. След това ще посветят времето, в което са сами на разговори с някой непознат в чата. Контактуването в социалните мрежи, е сред любимите им занимания.

РИБИ
В момента, в който Рибите научат, че са останали сами вкъщи, ще се пременят с пижамата и ще се отдадат на сладка дрямка. В случай, че сънят им бяга, ще се заковат пред телевизора, за да гледат любимия си сериал или предаване.
И това ще продължи, докато някой не се прибере и не им направи сандвич, който да хапнат, пише edna.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.