Истината: Ето защо Камелия бе унизена от Симона Загорова!

0
359

Симона Загорова бяга упорито от Камелия, което няма как да не прави силно впечатление!

Пътищата на Камелия и Симона Загорова се събраха в „Гласът на България“, но не напълно. Двете така и не станаха от един отбор, въпреки желанието на Ками.

Причината, разбира се, е в чалгата. Дъщерята на Глория упорито бяга от поп-фолка и това си личи. За разлика от всички твърдения, че разчита на майка си, Мони иска да пробие сама. А това може да стане само в друг стил.

Стилът на Симона Загорова е в поп музиката. Тя е завършила именно такова пеене, както и джаз. В момента следва същото в Нов Български университет.

Мони отряза два пъти Камелия. Първия път по време на кастингите, а втория път в следващата фаза.



Камелия и Симона Загорова
Камелия търпи удар след удар от Симона Загорова в „Гласът на България“

По време на кастингите Симона Загорова избра Иван Лечев. Китаристът обаче я предаде в дуелите, предпочитайки Радко Петков пред нея. Затова се наложи тя отново да избира и се спря на Поли Генова.

Има слухове, че Мони не е избрала Ками заради нейна вражда с майка й. Истина е, че Камелия не се разбира добре с Глория, особено след като втората не последва примера й и остана в „Пайнер“.

Симона обаче просто иска да излезе от сянката на Гло и единственият начин е да се насочи в друга област на музиката. Това няма да е трудно, защото има уникален глас.

Загорова възхити всички по време на дуета си с Радко. Двамата обраха овациите на публиката, журито и всички зрители. Именно тяхното изпълнение се ползва с най-много гледания в Youtube.

Вижте, чуйто го и се насладете!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.