Никой не очакваше, че тя може да стане манекенка! (СНИМКИ+ВИДЕО)

0
451

Най-шокиращата манекенка в света – Кандис Хъфин, се ползва с особено вникание!

Тя е 92 кг., но работи като манекенка. Да, няма лъжа, нито измама! Кандис Хъфин изкушава милиони мъже с появата си по модните списания, въпреки теглото си.

До момента най-големият успех в кариерата на 32-годишната чаровница е заставането й на корицата на Vogue, както и на Elle. Тя обаче вярва, че най-доброто за нея предстои.

„Целта ми беше да разбия стереотипите. Защо една манекенка трябва да бъде задължително слаба? Ние рекламираме дрехи, а не всички хора са слаби. По-практично е, ако предлагаме на хората реалистичен поглед върху дрехата, преди да си я купят.“ – смята Кандис.

Макар цял живот да се е борила с килограмите, тя никога не е била аутсайдер в живота. Дори в училище пухкавата й структура не я спира да бъде сред най-популярните момичета и дори мажоретка.



„С моето телосложение изглеждаше абсурдно да вляза в мажоретния състав, но аз го направих. Тогава момчетата се избиваха да бъдат с мен. Така разбрах, че невъзможното е само в главите ни, защото сами си го налагаме.“ – счита Хъфин.

Като манекенка тя изкарва страхотни пари, а не се ограничава в яденето. Мечтата на всяка жена!

Кандис вече се замисля и за семейство. Тя си пада по естествени мъже, не държи да са с перфектни тела, нито обезкосмени.

„Искам мъжът до мен да бъде като мен – естествен. Дори да е пълен, космат или дори леко грозноват, ако ме привлича с нещо, той ще бъде моят мъж. Харесвам отговорните и мили мъже, тези с душа на истински човек.“ – философства манекенката.

Тя заработва и като фотомодел. Осъществила е фотосесии за почти всички известни списания и продължава да пробива в занаята. Нещо, което й носи твърде много почитатели, особено сред силния пол.

Вижте няколко снимки на Кандис Хъфин! TOPactualno.com ги подбра специално за вас, нашите читатели!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.