Истината лъсна: Виж дали Миро и Галка са го правили някога!

0
1225

Миро и Галя от „Каризма“ бяха приятели години наред, но дали са били и повече?!

Минаха 18 години от основаването на „Каризма“, но основният въпрос за взаимоотношенията на Миро и Галка продължава да буди внимание. Двамата така и не обявиха какви точно са, докато траеше техният звезден дует.

Истината е, че всъщност те са били приятели с привилегии. Двамата са си споделяли всичко, включително и леглото.

Историята им започва през 1999 г., когато са избрани за „Каризма“. По онова време обаче това е група, а впоследствие се превръща в дует.

Миро, Галя, Тони, Орлин Павлов и още много изпълнители печелят конкурс и започват да пеят заедно по заведения. Между двама от тях обаче прехвърчат искри.



Миро и Галя
Миро и Галка са имали това-онова заедно

Това са Мирослав Костадинов и Галя Курдова. Те се допълват на сцената толкова успешно, че скоро стават единствените вокалисти на „Каризма“.

„Аз пеех често и с Тони тогава, но с Галя прехвърчаха искри от всякакъв тип. Пасвахме си най-добре с нея.“ – спомня си днес Миро.

И така се заформя един от най-известните и успешни дуети в българската поп музика. Той просъществува 8 години.

След разпадането му Миро и Галка останаха близки още поне около 5 години. Не се знае обаче дали са продължавали да поддържат и креватните си отношения или само са били приятели.

Днес те вече не са близки. Откакто Галя замина за Англия, тя сякаш изчезна от живота на Миро.

Слуховете за това са свързани с пари. Говори се, че певицата дължи голяма сума на бившия си музикален партньор и че дори е заминала с тези пари за Лондон.

Доказателство за охладнелите отношения между двамата е фактът, че Миро изобщо не покани Галка на сватбата си миналата година. Това сякаш беляза същинския край помежду им.

Миналото обаче не може да се измени. А то гласи, че двете звезди на „Каризма“ са били изключително близки дълги години.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.