Уникално: Край на плешивостта с тази маска за коса! (РЕЦЕПТА)

0
923

Чудодейна маска за коса слага ново начало в здравината на косъма!

Плешивостта при мъжете е проблем от много дълго време. Здравата коса в днешно време като цяло е проблем, тъй като се използват какви ли не химикали. Затова е добре да възвърнете здравето на вашия косъм с една уникална маска за коса.

Тя е съставена от страхотни природни неща, които укрепват косъма по най-добрия начин. Може да се прилага дори профилактично, не само когато има нужда.

Съставки на домашната маска за коса:

  • 2 суп. лъж. шампоан и балсам (без значение какви)
  • 1 суп. лъж. ябълчена киселина
  • 1 суп. лъж. рициново масло
  • 1 жълтък от яйце

Приготвяне:



Разбивате жълтъка в някаква купа. После добавяте рициновото масло и ябълчената киселина. Накрая сипвате шампоана и балсама. Всичко го бъркате, докато стане във вид на гъста паста.

маска за коса
Маска за коса ще сложи край на проблемите ви с косъма

Приложение:

Измивате косата с вода. След това нанасяте пастата добре върху нея. Слагате върху косата си найлонова шапка или друго покривало и я оставяте така за 20 минути. После измивате.

Ползвайте тази маска за коса в продължение на от 2 до 3 седмици. Резултатите ще ви изумят. Косъмът ще бъде заздравен идеално, а на плешивите места (ако има такива) ще започне да расте коса.

Продуктът е подходящ за хора, които желаят да им порасте коса, но може да се използва и от такива, които просто търсят по-голяма плътност и обем на косата си.

Освен това тази паста ще направи косъма много по-добър на цвят, тъй като го превръща в по-свеж и еластичен. Това е истински рай за застаряващите хора.

Пробвайте я и вие, за да установите истината от първа ръка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.