Светът е в недоумение: Бебе оцеля след аборт и се роди!

0
911

Невероятно! За първи път бебе се справи с опита за убийство срещу него и днес е сред нас!

Светът изпадна в истински шок след случилото се във Великобритания. Там едно бебе успя да се спаси след аборт.

Когато 24-годишната Вики Харпър забременява за трети път, тя изпада в ужас. Финансовото положение на нея и мъжа й е доста обтегнато. Това я тласка към мисли за аборт.

бебе
Бебе се спаси след аборт

Главата на семейството – Кинан Мекивот, работи като дърводелец и трудно може да си позволи изхранването на пето гърло у дома. Все пак обаче той оставя решението изцяло на жена си.

Вики решава да премахне третото си бебе, защото просто не вижда как ще свързват двата края. Двамата с мъжа й отиват в клиника, където е извършена интервенция по умъртвяване на плода.



Състоянието на Вики обаче не се променя. Тя продължава да има световъртеж и гадене, присъщи за една бременна жена.

„Вече бях бременна два пъти и знаех какво да очаквам. Усещах, че бебето е още в мен.“ – разказва днес британката.

Съмнението й я кара да си направи тест за бременност, който се оказва положителен. За аборт вече е много късно, тъй като бременността е в 16-тата седмица, а по принцип не бива да се прави след 12-тата.

Така на Вики не й остава нищо друго, освен да роди това бебе. И тя го прави. Въпреки съмненията, че опитът за аборт може да е увредил плода, синът й се ражда напълно здрав.

„Днес се радвам, че не се получи абортът. Щях да направя голяма глупост, няма по-хубаво от децата в този живот.“ – споделя родилката.

Все още медицината не може да намери точния отговор на въпроса как бебето е оцеляло. Обяснение няма и затова мнозина са склонни да считат случилото се за чудо. Очевидно по-висша сила е искала това дете да намери място под слънцето.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.