Драма! Стефан Данаилов бе застигнат от страшна трагедия

0
521

Стефан Данаилов продължава с неволите в своя живот!

Актьорът Стефан Данаилов продължава да понася ударите на съдбата. Звездата от „Дами канят“ бе връхлетян от нова голяма трагедия.

Ламбо е изгубил племенника си навръх Цветница. Ламби Кондев се е споминал вследствие на карцином.

Покойникът е син на сестрата на Стефан Данаилов – Росица. Болката за нея и брат й е огромна.

Ламбо е бил изключително близък с Ламби, който е прекарал последните си мигове в ЮАР. Той работел там от години, когато го връхлетяла болестта.



Стефан Данаилов
Стефан Данаилов понася удар след удар в живота

Разсейките се появили по цялото му тяло изключително бързо. Само за месец-два той се споминал[kkstarratings], което прави мъката на близките му още по-неочаквана.

Това е поредният удар в живота на Стефан Данаилов в последните 4 години. Той изгуби съпругата си Мария през 2013 г., а само няколко месеца по-късно се разболя от лимфом.

Въпреки че пребори рака на кръвта, състоянието на актьора продължава да не бъде идеално, защото е в напреднала възраст. Говори се, че мъката по починалия му племенник също е усложнила здравето му в последните седмици.

Поменът за смъртта на Ламби Кондев е бил извършен в църквата „Св. Седмочисленици“ в гр. София. Ламбо и сестра му ще почетат починалия отново през май, когато стават 40 дни от гибелта му.

Стефан Данаилов възприемал племенника си като свой син. Той го обикнал още от раждането му.

Невъзможността да се вижда често с родния си син Владко го накарала да обича още повече детето на сестра си. Затова сега болката му е прекалено голяма и той не излизал даже до магазина, твърдят съседите му.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.