Ако кръстите детето си с някое от тези имена го обричате на тежък живот

0
433

Не причинявайте това на най-милите си същества

Обикновено родителите избират подходящото име за детето си измежду няколко имена.

имена
Не причинявайте това на най-милите си същества

Замисляли ли сте се обаче колко е важен този избор?

Запознати твърдят, че някои имена носят трудности на хората, които ги носят. Ето кои са те:

Надежда
На тези деца се възлагат големи надежди, а често пъти именно името им носи нелека съдба. Поради тази причина понякога те не успяват да оправдаят надеждите, с които сте ги натоварили. Нужно е да полагат огромни усилия, за да получат похвала.



Людмила
Обикновено получават огромна любов от семейството си. Точно то обаче ги изправя пред едни от най-печалните събития в живота им. Обикновено тези дами губят близките си необичайно рано и то при доста трагични обстоятелства.

Адам
Бедите им идват от нежния пол. Животът им се превръща в изключително труден още в детска възраст, тъй като поставят жените на първо място. Това разбира се им носи редица проблеми.

Роман
Животът им се усложнява от факта, че не могат да се съсредоточат само върху една дейност. Те постоянно са в търсене, без да осъзнаят, че времето тече. В един момент осъзнават, че не са успели да постигнат почти нищо, дори и в личен план.

Юлиан
Те биват изправени пред множество изпитания във всяка една сфера от живота им. В определен момент всичко сякаш се руши и са принудени да започнат да градят живота си отново. Срещат трудности в семейството, както и в личен и здравословен план, пише dete.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.