Вижте колко много издава кутрето

0
291

Ще се изненадате от точността на тези характеристики

Вярвате или не, кутрето може да говори вместо вас.

кутрето
Ще се изненадате от точността на тези характеристики

Формата и дължината на най-малкия пръст наистина могат да кажат твърде много. Кутрето е огледало на най-забележителните черти от характера ви.
Обърнете внимание на този пръст и разберете към кой тип се отнася.

Ето какво издава кутрето:

Късо кутре
Вие сте изключително внимателни и приятелски настроени. Това, което ви откроява е, че сте малко по-срамежливи, но не бива да го приемате като недостатък. Силният ви коз е красноречието и способността да изградите дипломатически отношения.



Дълго кутре
Ако пръстът ви е малко по-дълъг от линията, която разделя горната и средната фаланга на безименния пръст, това е знак, че сте големи късметлии. Вие сте изключително харизматична и чаровна личност, която никога не се отказва от поставените цели.

Нормално кутре
Зрели хора сте и притежавате добре улегнал характер. Рядко променяте възгледите си и следвате добре утвърдени принципи в живота.

Извито кутре
Притежавате способността да се пригаждате много бързо към промените, без значение дали са към лошо или добро. Вие сте родени миротворци.

Остро кутре
Ако пръстът ви е по-заострен, това е знак, че имате невероятни творчески и езикови умения. Ако пък е объл издава, че сте безстрастен и флегматичен човек.

Широко кутре
Вие сте хора, на които винаги може да се разчита. Знаете много и никога не отказвате помощ на човек в беда, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.