Срамно ВИДЕО с Кубрат Пулев втрещи всички българи!

0
390

Кубрат Пулев явно не е точно това, за което се представя!

Нашият велик боксьор Кубрат Пулев не е идеален и в това се убедиха мнозина след разкритието, което лъсна за него. Оказва се, че Кобрата може да бъде и доста вулгарен.

Из цял свят се разпространиха кадри как нашият боксов гигант обижда и размахва средни пръстове. Той го прави спрямо щаба на Антъни Джошуа.

Случката е от миналата година. Тогава Кубрат Пулев се засича с хора на британеца на летище и двете страни си разменят реплики.

Един от щаба на Джошуа го провокира с жест, че ако се срещнат, ще бъде разбит. Тогава Кобрата вкарва в употреба средния си пръст и почва да го размахва в лицето му.



Кубрат Пулев
Кубрат Пулев влиза в конфликти и извън ринга

Очевидно по онова време двубоят между Антъни и Кубрат е бил доста вероятен, но кой знае защо не се състоя. Вместо това чернокожият англичанин се изправи срещу Владимир Кличко и го нокаутира.

В момента се обсъжда бъдеща среща между Кобрата и новия световен шампион. От щаба на последния не изгарят от желание да има такъв мач, но има голяма вероятност Федерацията да принуди двамата да се бият, защото такива са правилата.

Що се отнася до характера на Кубрат Пулев, твърди се, че той много си е вирнал носа. Все по-често демонстрирал самочувствие не само по чужбина, но и на родна почва.

Един от най-срамните слухове, които се носят за него, е свързан с побойща по морския ни бряг. Говори се, че Кобрата обикалял лятото нощните заведения и налитал на бой на пияни мъже.

В случая той не е бил пиян, разбира се, но е показал, че не се страхува от Антъни Джошуа. Дано да има възможността да го покаже и на ринга.

„Мач между Пулев и Джошуа е възможен, но не е приоритет за нашия екип. Ние искаме съперник, който да осигури необходимата популярност на срещата.“ – твърдят от британския щаб.

Вижте видеото от въпросната случка!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.