Тази СНИМКА на Григор Димитров и Мария Шарапова ще ви разтърси тотално!

0
628

Невероятно странна снимка от миналото на Григор Димитров и Мария Шарапова излезе наяве!

Григор Димитров и Мария Шарапова отдавна не са заедно, но преживяха един бурен романс, който няма кой да им отнеме. Това, което ще видите на снимката по-долу обаче, е наистина потресаващо.

Изникна фото от миналото на двамата. Там те са все още тийнейджъри. Снимката е направена някъде преди десетина години, научи TOPactualno.com.

Двамата тогава са се познавали вече, но само от изявите си на корта. По това време те са били твърде малки, за да мислят за онова, което ги връхлетя по-късно.

Интересното в това фото е, че Маша изглежда като какичка на наш Гришо. Да, двамата имат 4 години разлика и точно тук тя си личи най-явно.



Григор Димитров и Мария Шарапова са близки от малки
Григор Димитров и Мария Шарапова се познават още от малки

Григор Димитров и Мария Шарапова стартираха своя романс през 2012 г., което значи около 5 години след тази снимка. Тогава българинът беше вече възмъжал, а рускинята явно това и чакаше.

Всеизвестно е, че жените започват своето съзряване по-рано. Може би това е обяснението защо Гришо изглежда като по-малкото братче на Мария в споделения кадър.

Едва ли някой от двамата е вярвал тогава, че един ден ще бъдат гаджета, при това доста сериозни. Животът обаче винаги доказва, че невъзможни неща просто няма как да съществуват.

Григор още от малък явно се увлича по какички. Досега всичките му любовни връзки са били с по-големи на възраст жени.

Шарапова е такава, но такава е и Серина Уилямс, с която имаше заигравка преди Маша. Говори се, че и с Мика Стоичкова е бил навремето. Сега обаче гаджето му обира всички точки по възраст, защото е почти на 40 г., а той наскоро направи 26 г.

В крайна сметка Григор Димитров и Мария Шарапова не оцеляха като двойка. Преди 2 години те си казаха „сбогом“, което и до днес се обсъжда. Кой кого разкара, не е много ясно все още.

Вижте въпросната снимка, на която Гришо и Маша са все още деца!

Григор Димитров и Мария Шарапова

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.