Никол Шерцингер показа, че е много над Маша: Ето защо Гришо избра певицата! (СНИМКА)

0
326

Никол Шерцингер става все по-ослепителна с годините, което е наистина странно!

Любовта на Григор Димитров явно се отразява добре на Никол Шерцингер, защото тя става все по-красива, въпреки че наближава заветното 40 във възрастта. Певицата го доказа на всички свои фенове.

Тя се появи на премиерата на „Мръсни танци“, където участва, с уникален тоалет, който обра всички мъжки погледи. Със сигурност не е останал мъж, който да не пожелае гаджето на Гришо.

Роклята на мулатката, както се вижда и от снимката, е чисто бяла и с много цепки. Тя издава доста голяма част от тялото на Никол Шерцингер, за радост на мъжкото око.

Поп дивата по принцип обича да показва тялото си, но тук става ясно защо Григор е предпочел нея пред Мария Шарапова. Формите на Никол са толкова пищни, че Маша може само да си мечтае за такива.



Никол Шерцингер
Никол Шерцингер ли е любовта на живота му?

Не е тайна, че тенисистът си пада по големия „балкон“, а рускинята го няма. Никол обаче е надарена в това отношение, макар и вследствие на силикон.

„Мръсни танци“ е много стар филм, но сега му бе направена нова версия. Именно в нея участва Шерцингер. Тя отдавна се изявява и като актриса, при това с успех.

Сватбата на Гришо с Никол все още се обмисля като точна дата. Говори се, че двамата искат да е тази година, някъде през късната есен. Очаква се голямото събитие да бъде в България.

Григор Димитров е с апетитната мулатка от година и половина. За този период той изживя с нея прекрасни мигове. Двамата изобщо не се притесняват, че имат 13-годишна разлика.

Никол Шерцингер по принцип си пада по по-млади мъже. Бившият й също е такъв. Люис Хамилтън е със 7 години по-млад, което все пак е повече в рамките на нормалното, отколкото случая с Гришо.

И все пак, кой би могъл да спре нашето момче да си ляга с тази уникална жена?! Вижте я само!

Никол Шецингер
Никол Шерцингер е уникална тук!
loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.