Емоционалната изповед на Алекс Сърчаджиева

0
417

Страхува се за дъщеря си

Актрисата Алекс Сърчаджиева направи изключително емоционална изповед.

Алекс Сърчаджиева
Страхува се за дъщеря си

Алекс Сърчаджиева бе категорична, че годините не й тежат. Тя разкри, че се чувства като на 17. Единствената разлика е, че сега отговорностите й са повече и по-големи.

Актрисата сподели, че никак не е лесно да възпиташ човек и допълни, че вече 6 години и половина се грижи за дъщеричката си. Споделя, че едва сега е осъзнала защо хората казват, че с малко дете ядовете са по-малки, а като порасне, нарастват и те.

В ефира на Нова тв Алекс Сърчаджиева сподели, че никак не е лесно да възпитаваш деца, които гледат непрестанно филми, в които има сцени на насилие, а главите хвърчат като перца.
Въпреки това тя все още не се е отказала да се бори с тези филми. Разкрива, че се старае да накара дъщеря си да гледа филми като „Спящата красавица“, „Снежанка“ и др. подобни.



Алекс Сърчаджиева не скри възмущението си от факта, че днешните деца не комуникират. Тя не намира за нормално да седнат на една маса и всеки да зарови нос в телефона или таблета си.

Старае се да не води дъщеря си много на снимачната площадка, особено зимата, когато там е много студено. Страхува се за дъщеря си, защото е много по-емоционална от нея и баща й Иван Ласкин, взети заедно, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.