Ето какво издава формата на носа ви

0
286

Зад този вид нос стои изключително приятна и приветлива личност

Колкото и невероятно да ви се струва, формата на носа може да издаде твърде много за притежателя си.

носа
Зад този вид нос стои изключително приятна и приветлива личност

Ето кои са основните форми на носа и какво издават те за своя притежател:

Класическа форма на носа
Тези хора притежават завидни организационни умения. За разлика от мнозина, те не изпадат в паника. Освен това мислят логично и задържат емоциите в себе си. В работата са повече от перфектни.

Чип нос
Зад този вид нос стои изключително приятна и приветлива личност. Тези хора са истински щастливци, защото са заобиколени от семейството и приятелите си. Те са много ентусиазирани и обичат да правят експерименти. При все, че са отворени за сексуални приключения, умеят да бъдат верни.



Широк нос
Притежателите на този вид нос имат лидерски умения. Те са изключително силни, но не и по отношение на темперамента. Притежават способността да влияят на околните и не взимат бързи решения.

Закривен нос
Те не следват околните и обикновено имат свой начин на живот. С непокорен характер са и не се нуждаят от одобрението на заобикалящите ги. Твърдо се придържат към убежденията си и не ги е грижа какво говорят другите.

Заоблен нос
Тези хора мислят и действат почти светкавично. Понякога могат да бъдат доста агресивни, но пък са твърде умни. Лоялни партньори са и се грижат отлично за семейството си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.