Драма в семейството на Димитър Бербатов

0
645

Половинката му се изнесе от къщата заедно с децата

Нова драма се разиграва в семейството на известния футболист Димитър Бербатов.

Димитър Бербатов
Половинката му се изнесе от къщата заедно с децата

Неотдавна той се жалвал пред приятели, че каквото и да направи, все не успява да угоди на капризната си половинка – Елена Бербатова.

Запознати издават, че изглежда този път нещата помежду им са доста сериозни, сред като се изнесла заедно с децата от семейното ми жилище. Половинката на Димитър Бербатов събрала багажа и му заявила, че скоро няма да види наследниците си.

Близки до семейството на Димитър Бербатов издават, че този път причината за скандала е предстоящият благотворителен мач.
Футболистът е организатор на този мач и е вложил цялата си енергия и сила в него. Точно това е нещото, което подразнило сериозно съпругата му.



Елена Бербатова била бясна от факта, че съпругът й е толкова зает покрай организацията на това събитие, че почти не успявал да се прибере в дома им напоследък.
Тя не приемала за нормално, че Димитър Бербатов се прибира у дома само за да хапне и да се наспи и отново поемал навън по задачи.

Пред свои приятелки Елена споделила, че донякъде го разбира, но недоумява защо той не иска да я разбере. Тя изплакала, че напоследък се чувства така, сякаш няма мъж до себе си, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.