Крият ли опасност космите по гърдите?

0
326

Изборът по какъв начин да ги отстраните, е ваш

Някои дами забелязват, че съвсем изненадващо са започнали да им растат косми по гърдите.

гърдите
Изборът по какъв начин да ги отстраните, е ваш

Ако досега не сте имали такъв проблем, вероятно ви изглежда стряскащо.

Космите по гърдите може да се появят в резултат на хормонален дисбаланс например. Специалистите са категорични, че космите, които се появяват около зърната на гърдите ви, са съвсем безопасни. Д-р Джейн Минкин дори твърди, че 30% от представителките на нежния пол имат косми по гърдите.

Имайте предвид, че те могат да се появят и в резултат от приема на определени медикаменти или пък като следствие от наличието на поликистозни яйчници. Можете да бъдете спокойни, че не е проблем, ако ги оставите да си растат свободно.



В случай обаче, че ви дразнят от естетическа гледна точка, бихте могли да ги премахнете. Съществуват редица методи за отстраняването им. На кой от всички тях ще заложите, е ваш избор.

Можете да се избавите от нежеланите косъмчета, които са израснали около зърната на гърдите ви като ползвате пинсета и ги оскубете. Спокойно бихте могли да се доверите и на кола маската или пък на самобръсначката.

Ако не ви се занимава често с премахването на тези косъмчета, можете дори да се подложите и на лазерна епилация, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.