Жестока трагедия! Български национал по футбол почина

0
459

Едно от момчетата от националния отбор по футбол се спомина след зверска катастрофа!

Страшна трагедия се разигра снощи на пътя между Стара Загора и Богомилово. Един от нашите национали по футбол почина след катастрофа.

Драмата се разиграла във вчерашния ден около 21:30 ч. Тогава „Фолксваген Поло“ влиза в насрещното движение и се блъска в товарен автомобил „Ивеко“. На място загиват две 18-годишни момчета, едното от което е младежки национал на България.

Става въпрос за Мартин Ковачев, който играеше за „Берое“ (Стара Загора). Младежът бе считан за едно от откритията на старозагорския клуб.

Всички от отбора – ръководители, треньори и играчи, са изказали моментално съболезнованията си към семейството на футболиста. Болката е несравнимо голяма.



Мартин Ковачев футбол
Той беше младежки национал по футбол и едно от откритията на „Берое“

Погребението трябва да бъде утре сутрин. Очаква се на него да присъстват всички хора, работили с Мартин в „Берое“, както и негови съотборници от националния отбор.

Все още се изясняват причините, поради които водачът на лекия автомобил се е озовал в насрещното движение. Засега е ясно само, че катастрофата е била зверски жестока.

Мартин Ковачев е юноша на „Берое„. Той бе считан за един от най-обещаващите млади футболисти на тима, а изказванията му също водеха към тази мисъл.

„Като всеки млад човек, и моите мечти са много големи. Те са свързани изцяло с футбол. Искам да се наложа в мъжкия отбор на „Берое“ и на националния отбор, а след това, ако е възможно, да играя в чужбина.“ – каза преди време Марто пред клубната телевизия на старозагорския отбор.

Уви, той никога няма да осъществи тези свои мечти. Нека почива в мир!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.