Най-шокиращото самоубийство: Вижте защо това момче отне живота си!

0
280

Пълен потрес! Едно от най-странните неща стана факт – самоубийство по нелепа причина!

Тирез Глазго е момче само на 12 г., което дръзна да си отнеме живота по абсурдна причина. Той извърши своето самоубийство поради факта, че си е забравил раницата с учебниците.

Петокласникът от Манчестър (Англия) отишъл на училище като всяка сутрин, когато установил, че не си е взел учебните помагала. Той възприел тежко това, върнал се у дома и сложил край на живота си.

Повече от ясно е, че тук става въпрос за психолически проблеми. Майката на детето споделя, че синът й е станал крайно чувствителен след развода на родителите си.

„Тежко го изживя. В началото си мислех, че ще му мине с времето, но после разбрах, че е по-сериозно. Затова го пратих на психолог. Разбита съм в момента, не съм очаквала, че може да направи такова нещо.“ – споделя Кети Крос.



самоубийство
Неговото самоубийство я разби тотално

Тирез е бил отличен ученик. Той винаги имал добри оценки и никога не правел проблеми в училище. Когато си забравил учебниците, се изплашил да не ми напишат забележка и затова се стигнало чак до неговото самоубийство.

Бащата на момчето също е в шок. Той недоумява как така синът му е дръзнал да направи такова нещо. Според него, е трябвало да се вземат по-сериозни мерки след развода и вини себе си и бившата си жена.

Самоубийството на детето е дошло чрез прерязване на вените. Малчуганът изпаднал в безсъзнание след половин час в това състояние.

По това време в дома му нямало хора, тъй като майка му била на работа. Тя намерила сина си мъртъв след обаждане на учителката му, която я уведомила, че детето не е в час.

 

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.