Студен душ за Кубрат Пулев, нашият боксьор не иска да повярва!

0
388

Кубрат Пулев получи кошмарна новина, всичко за тази година рухна!

Кубрат Пулев – Кобрата сигурно вече се умори от чакане, но ще трябва да почака още поне година, за да стане световен шампион. Това стана ясно от новината, че ще има реванш между Владимир Кличко и актуалния лидер на света Антъни Джошуа.

Кубрат Пулев - Кобрата
Кубрат Пулев получи лоши вести от IBF

Двубоят между двамата гиганти ще бъде проведен в края на тази година. Условието на Федерацията е той да се състои не по-късно от 2 декември. По всяка вероятност мачът ще стане факт около тази дата.

Това значи, че за тази година среща между Кубрат Пулев и Джошуа няма да има. Първоначалните очаквания бяха да има такъв мач, защото българинът е официален претендент за поясите на англичанина.

Кобрата все пак ще получи още една възможност да се бори за световния връх. Победителят измежду Кличко и Джошуа в реванша ще трябва да се изправи срещу нашето момче. Това ще стане догодина.



Кубрат вече се боксира с украинеца и загуби катастрофално с нокаут още в петия рунд. 4 години по-късно обаче Влад ще бъде значително позагубил от качествата си и шансът за Кобрата може да е по-голям.

Засега прогнозите не дават голям шанс за него срещу Антъни Джошуа обаче. Британецът размаза Кличко с технически нокаут и на този етап изглежда непобедим.

Времето и за Кубрат Пулев изтича. Той е на 36 г., а догодина, когато ще се боксира за световната титла, вече ще бъде на 37 г. Това ще бъде и последният му шанс да триумфира като първенец на света.

Според информациите, в момента Кобрата бил много разочарован, че няма да може да се бие с шампиона още тази година. Той бил убеден, че ще смаже който и да се изправи срешу него.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.