Лионел Меси: Сватбата ми ще бъде незабравима! (ВИЖ ВСИЧКО ЗА ГОЛЯМОТО СЪБИТИЕ)

0
402

Лионел Меси е на мнение, че гостите му няма да забравят сватбата му!

Най-добрият действащ футболист в света Лионел Меси най-накрая реши да се венчае за любовта на своя живот. Аржентинската футболна мегазвезда ще каже „да“ на жената, която му роди двама сина.

Лионел Меси и жена му
Лионел Меси с Антонела Рокуцо

Нападателят на „Барселона“ обаче смята да вдигне на крака цял свят. Той иска сватбата му да бъде незабравима и точно това се стреми да направи.

Булката Антонела Рокуцо вече е в трепетно очакване. Тя чака този ден от 10 години, тъй като от толкова продължава връзката й с Лионел Меси.

„Тя организира всичко по сватбата, той просто трябва да се появи. Гледах я как трепетно приготвя нещата, много се радвам за нея. Ще бъде ден, който никой от нас няма да забрави.“ – споделя приятелка на Антонела пред каталунски ежедневник.



Тя и Меси ще направят две партита. Официалната сватба ще бъде в Аржентина. Двамата са от Росарио и точно там искат да сключат брак. Това ще стане на 30 юни, само дни след 30-тата годишнина на Лео.

Седмици по-късно младоженците ще вдигнат страшен купон в Барселона, където живеят заедно от десетилетие. На него ще присъстват всички клубни съотборници на Меси. Интересното е, че треньорът и президентът на отбора не са сред поканените.

Антонела роди две деца на петкратния носител на „Златната топка“, но въпреки това все още не е омъжена за него. Не е ясно каква е причината да нямат брак толкова време, но тази грешка ще бъде поправена скоро.

За Лионел Меси сватбата ще има нищожна цена, тъй като футболистът е милионер. Той прибира по 30 млн. евро на един сезон, което прави по 3 млн. месечно, понеже всеки сезон е от по около 10 месеца.

„Искам всичко да бъде изрядно, да ме помнят вечно гостите ми. Ще стане, убеден съм. Това все пак е най-важният ни ден, няма как да не стане.“ – споделя Меси пред каталунската преса.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.