Учените се опулиха: Откриха древни хора в египетските пирамиди! (Още мистерии+снимка)

0
551

Египетските пирамиди са едно от чудесата на света

Египетските пирамиди са може би най-значимото постижение на древния свят! Мистериите около тях не свършват.

пирамида
Хеопсовата пирамида крие много тайни

Учените, спонсорирали и оборудвали с последна дума на техниката тези гиганти, ги изследват. В момента пирамидите в Гиза са подложени на денонощно наблюдение и сканиране.

Топлинните скенери, последен писък на модата, непрекъснато отчитат температурата в различни точки на скалните монументи.

Целта на експеримента е да се засекат температурни различия. Аномалиите в градусите ще помогнат на спецовете да посочат нови и неизследвани камери в огромните древни паметници.



Ето го хуманоида, засечен в пирамидата

Изследователите открили три блока в основата на Хеопсовата пирамида. Те излъчвали топлинна енергия, за всеобщо изумление.

Изследователите заявили, че те не се нагряват от слънцето. Само че самите те излъчвали силна топлинна енергия. И били в силен контраст с останалите камъни в пирамидата.

Но експертите открили още по-изумително откритие. Те, със свръхмодерната техника открили и тунел, който бил много тесен. Той водел до трите блока на пирамидата, които излъчвали топлинна енергия.

„Горещите блокове” се намирали пък много навътре в основата на древния паметник.

Още по-изумителното в това изследване бил факта, че тунела нямал излаз. Той бил зазидан от гигантските блокове и нямал нито вход, нито изход.

По време на сканирането учените се натъкнали на още по-голяма мистерия. И тя била хуманоид, който се движел по тунела. Буквално след секунди обаче фигурата се изпарила.

След това откритие учените останали като гръмнати, напълно опулени от това, което „видели” с помощта на супер модерната техника.

Науката няма рационално обяснение на това невероятно чудо. Но уфолозите считат, че в пирамидите е активиран древен реактор. Или никога не е спирал да работи.

Според смелата теория пирамидите са построени от извънземни или наследници на Атлантида. И в тях продължава да живее нещо или някой. Особено след последната засечена аномалия!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.