Стана ясно бременна ли е Луиза Григорова или е само слух

0
628

Тя не скри, че няма търпение да вземе в ръцете си новото попълнение в семейството

Най-накрая стана ясно дали актрисата Луиза Григорова наистина е бременна или е само слух.

Луиза Григорова
Тя не скри, че няма търпение да вземе в ръцете си новото попълнение в семейството

Припомняме, че тя каза своето заветно „Да!“ на любимия си Мартин Макариев. Скромната сватбена церемония се състоя в курортното морско градче Лозенец.

Модната шефка Ивет Григорова заяви, че няма търпение дъщеря й Луиза Григорова да я дари с внуче. Тя потвърди категорично мълвата, че красивата актриса е в трепетно очакване на първата си рожба.

Тя не скри, че няма търпение да вземе в ръцете си новото попълнение в семейството. Думите й идват след малко повече от седмица, след като Луиза Григорова се омъжи за Мартин Макариев.



Малко след сватбата се появиха фотоси на Луиза Григорова по бански, откъдето стана ясно, че е в очакване на първото си бебе.
В предаването на Венета Райкова – „Горещи срещи“, Ивет Григорова заяви, че много харесва зет си и се разбират прекрасно с него.

Тя заяви, че Мартин и Луиза са лудо влюбени и именно поради тази причина са взели решение да официализират чувствата си.
Ивет Григорова не скри, че сватбата на дъщеря й е била изключително емоционална и е предизвикала сълзи в очите на голяма част от гостите, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.