Мая Манолова разбуни духовете

0
258

Омбудсманът позлати внук си

Омбудсманът на Република България – Мая Манолова разбуни за пореден път духовете.

Мая Манолова
Омбудсманът позлати внук си

Тъй като поради множеството си служебни ангажименти Мая Манолова няма време да види първородния си внук, го обгрижва като истински принц.

Дъщеря й Ралица роди първата си рожба преди броени дни и го кръсти Максим. Малчуганът е получил името си в чест на знаменитата си баба.
С тази буква започва и името на съпруга на Ралица – Мартин, както и на първия съпруг на Мая Манолова – Милен, отбелязва „Уикенд“.

Малчуганът получава скъпи и прескъпи дарове. Бебешката количка, която му е подарък от първия съпруг на Мая Манолова струва колосалните 6 хиляди лева.
Първородният внук на омбудсмана на Република България ще се вози в маркова количка, струваща повече от автомобила на средностатистически българин.



При все, че Максим е само на няколко дни, може да се каже, че вече има завидни активи зад гърба си. Той е бил отрупан със златни накити и играчки. Нещо, с което малцина българчета биха могли да се похвалят няколко дни след появата им на бял свят.

Мая Манолова също се постарала с подаръка. Тя купила на малкия Максим икона уникат от 17 век и направила солиден влог на негово име, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.