Човек възкръсна минути преди да бъде кремиран

0
567

Лекарят потвърдил настъпилата смърт. След това потвърждение човекът трябвало да бъде кремиран. А той  се върнал в съзнание

Една изключително изненадваща история обиколи светкавично световните медии.

човек възкръсна кремиран
Човек възкръсна малко преди да бъде кремиран

72-годишен мъж от Индия възкръснал миг преди да бъде кремиран. Странната и обвита в мистерия история бе съобщена от индийското издание nypost.com.

Дипак Сингх е починал в дома си в град Бхилвар, в индийския щат Раджастан. Близките му веднага извикали лекар, който след направен обстоен преглед, потвърдил смъртта на Дипак и я вписал в смъртния му акт.

Роднините на Сингх започнали ритуалните си песнопения, благодарение на които душата на Дипак да може успешно да премине в отвъдното. Погребалната церемония била вече към своя край, след който тялото и тленните останки на възрастния мъж трябвало да бъдат изгорени на специална погребална клада.



Но каква била изненадата на всички присъстващи, когато посегнали към Дипак и го нагласили да бъде кремиран. Неочаквано за всички присъстващи на погребалната процесия, Сингх отворил очи и се изправил от ковчега си. Това причинило истински шок у близките и роднините на починалия мъж.

Внукът на Дипак споделя, че за радост на всички родственици, но най-вече на самия Сингх, ритуалните песнопения продължили достатъчно дълго, за да може дядо му да възкръсне навреме, преди да попадне в огнените езици на кладата.

Дипак Сингх пък споделя, че следващият път наистина се надява да е мъртъв, когато посегнат към него, за да бъде кремиран.

Това е една наистина мистериозна история, която за пореден път доказва, че животът е дар от Бога и само той знае колко му е отредено на всеки един от нас да живее.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.