С този прост метод може сами да си поставите диагноза! (Прави се само за минута)

0
322

С този прост метод може сами да разберете за здравословното си състояние

С този елементарен метод може сами да си поставите диагноза. И е изключително прост. Това става без да ходите на лекари, изследвания. Без да давате кръв или да пикаете в чашка.

Правите го у дома, като методът е изключително прецизен. Просто ви трябва само една обикновена лъжица.

метод
Този прост метод действа безотказно

В какво се състои методът? Взимате една супена лъжица и с нея остъргвате добре езика си. После трябва само да я намокрите добре с вашата слюнка.

След което поставяте лъжицата със съдържанието в прозрачно найлоново пликче. И я оставяте на ярка слънчева светлина. Само за една минута.



После ви остава само да прегледате лъжицата. Ако е чиста, без петна или неприятна миризма, значи нямате проблеми със здравето. И вашите вътрешни органи са напълно в ред.

Но щом миризмата е силна и гнила, тогава имате проблеми със стомаха или белите дробове. Сладникавата миризма по лъжицата разкрива, че страдате от диабет.

Мирише ли ви на амоняк, това означава проблеми с бъбреците.Имате дертове с щитовидната жлеза, ако по лъжицата забележите следните следи.

Това са жълтеникаво бели петна, които да имат и дебело покритие.Когато видите отново петна по лъжицата, само че с лилав цвят, заболяване има, но е друго. И то разкрива лошо кръвообръщение. Лилавеенето по лъжицата показва високи нива на холестерола.

Петната, ако са изцяло бели, това не е повод за радост. Това означава, че вие имате проблеми с дишането и изобщо респираторната дейност не ви е наред.

Ако различите ярки жълтеникави петна по лъжицата, тогава неминуемо страдате от бъбречни заболявания.

Но все пак трябва да знаете, че методът е изцяло информативен. И алармира за някакво заболяване. Ако искате на сто процента да диагностицирате болестта си, веднага се консултирайте с вашия лекар.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.