Ники Михайлов е в шок! Бебето на Николета Лозанова не е от него?

0
900

Николета Лозанова чака бебе, но кой е бащата?

Тв водещата Николета Лозанова може да не роди бебето на Ники Михайлов, а на някой друг мъж. Това стана ясно от намека на Боби Михайлов, който е бесен, че ще има внук точно от тази жена.

Николета Лозанова и Ники Михайлов
Ники Михайлов не е бащата на бебето на Николета Лозанова?

„Нека първо се убедим кой е бащата и тогава ми честитете.“ – казал президентът на БФС на подчинените си днес на работа.

Бащата на Ники Михайлов отдавна не одобрява връзката на сина си с Николета Лозанова и въобщо не харесва бившата плеймейтка. Това е причината, вместо да се радва, че ще става дядо, да се съмнява за истинския татко на бебето.

Николай Михайлов обаче е луд по Ни Ло и възнамерява да направи семейство именно с нея. Това ще се случи при втория им опит, тъй като преди 10 години те също бяха двойка.



За Николета това ще бъде второ дете, след Никол от Валери Божинов. Красавицата се разведе с бившия нападател на „Ювентус“ преди година и малко след това се върна при бившия любовник на Алисия.

Според слуховете, Борислав Михайлов не одобрявал Николета за сина си, защото я считал за твърде лекомислена и меркантилна. Той бил сигурен, че тя не е от жените, които могат да бъдат до живот с един мъж, а точно това искал на Ники.

Както е известно, Боби също не успя да постигне съвършенството, но поне се доближи до него. Той има два брака, но вторият вече трае цели 23 години. Явно легендарният вратар иска това и за сина си, но в днешно време е много трудно за подобни подвизи.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.