Мария Илиева най-после разкри кой е мъжът до нея

0
303

Певицата отново е пленила сърцето на по-млад от нея мъж

Дълги години Мария Илиева пазеше връзките си в дълбока тайна.

Мария Илиева
Певицата отново е пленила сърцето на по-млад от нея мъж

Незнайно поради каква причина обаче Мария Илиева най-сетне реши да повдигне завесата и да разкрие пред широката общественост кой е мъжът до нея.
Новата изгора на певицата е 26-годишният Георги Михайлов. Той е наследник на богата фамилия и очевидно е доста отракан младеж, падащ си по какички.

Новината за мъжа до Мария Илиева обикаля музикалните среди от няколко дни насам. Разбира се както в повечето случаи вестта е придружена със злобни коментари и подмятания.
Мария Илиева, която е на 39 години отдавна е известна с афинитета си към доста по-млади момчета.

При все, че вече си дава ясна сметка, че й е време да свие свое семейно гнездо, певицатапродължава да си избира доста по-млади момченца.
Макар Георги Михайлов да е доста по-млад от нея, той й заявил категорично, че се чувства достатъчно зрял, за да създаде семейство.



Младият мъж е сигурен в себе си и твърди, че е готов да отдаде остатъка от живота си само на една жена – тази, с която ще свие семейното гнездо.
Колежките на Мария Илиева не крият завистта си. Те не могат да си обяснят как винаги успява да плени сърцето на доста по-млади от нея мъже, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.