Невена Цонева: Слави ме спаси, той е велик!

0
550

Невена Цонева е на седмото небе, че вече работи за Слави Трифонов!

От вчера Невена Цонева вече е служител на „Шоуто на Слави“. Певицата смени колежката си Цветлина Грахич, която реши да стартира солова кариера.

Невена Цонева
Невена Цонева е щастлива от новата си месторабота

Победителката от първия Music Idol веднага се възползва и се намърда в предаването, където й тече сигурна заплата. Нещото, което най-вече я е тласнало към Дългия.

„Слави ме спаси. Откакто с Венко имаме дете, сметките се трупат все повече. Като солова певица нямах псотоянни доходи, а сега ми трябват повече от всичко. Велик човек е Слави Трифонов, благодарна съм му много.“ – споделя Невена Цонева.

Въпреки че едва сега започна да работи за него, певицата отдавна е в голямото семейство на шоумена, тъй като е гадже на барабаниста на „Ку-ку бенд“ Венелин Венков. Двамата преди осем месеца бяха зарадвани от раждането на своя син Александър.



Невена и преди е била в предаване на Слави Трифонов, но не като служител, а като състезател. Именно Дългия беше продуцент на Music Idol, който Цонева спечели и от който тръгна звездният й път.

Преди 3 години пък тя взе участие и в друго предаване, продуцирано от шоумена – „Гласът на България“. Тогава достигна до финала и накрая доброволно се отказа.

Невена Цонева изживя много удари в кариерата си. Тя в продължение на години не можеше да практикува заради скандал с „Вирджиния рекърдс“, но в крайна сметка осъди музикалната компания и прибра от нея 20 бона.

Сега тя вече официално има Слави Трифонов зад гърба си, а това е голям бонус за всеки изпълнител. Сигурната заплата ще тече, а пък Дългия си гарантира най-после лоялна певица, след разочарованията с Деси Добрева и Нели Петкова.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.