Промяна в състоянието на Михаел Шумахер шокира близките му!

0
667

Михаел Шумахер предизвика нова доза удивление у хората!

Легендарният Михаел Шумахер шокира своите близки с това, което се случва с него. Бившият пилот на Формула 1 е започнал да халюцинира, разкриват анонимни източници.

Михаел Шумахер
Подобрява ли се Михаел Шумахер или върви към своя край?

Шуми се будел неочаквано и започвал да разправя, че вижда мъртви хора. Най-честото име, което споменавал, е това на покойния му колега Айртон Сена.

Лекарите са с противоречиви чувства относно новите действия на Михаел Шумахер. От една страна те възприемат факта, че е започнал да говори, макар и несвързано, като нещо положително. От друга обаче виденията на мъртъвци не говорят за нещо добро, а в повечето случаи значат скорошна смърт.

Шумахер пострада преди 3 години и половина, когато получи жестока черепно-мозъчна травма. Оттогава той не може да води пълноценен живот и е затворен в имението си в Швейцария.



Със Сена бяха конкуренти на пистата, но германецът винаги е твърдял, че много уважава бразилеца. Нещо повече, когато Шумахер изравни рекорда от победи на Сена, той се разплака на пресконференцията след състезанието.

Затова може би не е чудно, че Пилето халюцинира именно трикратния световен шампион. Според мнозина, това значи, че той изпитва някакъв дълг към него и че чувства, че не е свършил нещо докрай.

Все пак този факт говори, че Михаел Шумахер не е толкова зле психически и може да разсъждава нормално, поне отчасти. Връщането към стари случки от живота му и стари негови приятели клонят именно в тази насока.

Всички фенове на Михаел Шумахер се молят всеки ден за него. Дали молитвите им ще бъдат чути, още не може да се каже.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.