Това са най-лесните и вкусни телешки рула със зеленчуци: Ще смаете гостите!

0
357

Тези телешки рула със зеленчуци се правят простичко като игра

Предлагаме ви рецептата за телешки рула със зеленчуци. Толкова са лесни и бързи, че няма да повярвате каква вкусна фантазия стават. Ще смаете домочадието и гостите си.

телешки рула със зеленчуци
Ултра лесни и още по-вкусни телешки рула със зеленчуци

Трябват ни четири телешки пържоли, две чушки, една тиквичка, една глава лук, масло, една лъжица чили сос, черен пипер, сол на вкус.

Първо трябва да си начукаме на тънко телешките пържоли, а после да ги овкусим с половината от черния пипер и солта. Оставяме ги така с подправките, да престоят около 20-ина минутки настрани.

Зеленчуците си ги нарязваме на ивици и ги задушаваме в масълцето, докато омекнат. След това добавяме към тях и чили соса. Отново овкусяваме с черен пипер и сол.



Тази смес после я разпределяме върху телешките пържоли, които пълним и завиваме на руло. След като са вече направени на рулца, ги завързваме с конец или ги закрепваме с клечки за зъби, за да не се разтварят при готвенето.

Готовите и добре затворени рула ги намазваме с масло от всички страни и ги пъхаме да се пекат във фурната. Тя трябва да бъде загрята предварително на умерена температура и се пекат в нея около час.

Сервират се още топли, а към тях си поставяме гарнитура по желание. Вървят най-много с нещо по-лекичко и свежо, защото самите те са си тежички и засищащи. Но пък са така вкусни, че се топят в устата.

Пожелаваме ви добър апетит и да ви е много вкусно на всички!

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.