Шокиращи разкрития: Виж всичко за Стефан Станев – убиеца на красивата Виола!

0
610

Стефан Станев отне от този свят едно прекрасно момиче!

Изродът Стефан Станев, който закла Виола Николова преди дни, се оказа с много любопитно минало. Той е бил друсан с наркотици по време на престъпното си деяние, което обаче не е оправдание, разбира се.

Стефан Станев и Виола
Стефан Станев закла Виола и дори не му пука

Всъщност убиецът е започнал да залита по дрогата още от девети клас. Той е бил един от най-проблемните ученици на гимназията за древни езици и култури. Заради отсъствия и слаби оценки е бил дори изключен от училището.

Така Стефан Станев остава без средно образование. Родителите му правят всичко възможно да завърши поне гимназия, но него по онова време друго, освен наркотиците, не го интересува.

Всъщност нещата не се променят особено много с годините. И до днес Стефан е подвластен само на дрогата и всичко друго му е без значение. Така се стига и до бруталното убийство на Виола.



Любопитно разкритие е, че братът на Станев е горе-долу известен. Той е участвал в X Factor и дори е бил на големите концерти. По-малък е от убиеца, но не е известно дали двамата братя са в близки отношения.

Семейството на Стефан Станев е образовано и доста заможно. Майка му е тарторката у дома. Тя притежава три аптеки в София и с парите от тях издържа големия си син, който не работи нищо.

Стефан, който е на 28 г., вече веднъж е опитвал да се откаже от наркотиците. Той се е подложил на лечение преди време, за което майка му платила, но то не дало нужния ефект.

Убиецът се запознава с жертвата си във Варна. По това време Станев се лекува там, а Виола е на море. Харесват се от пръв поглед и се поражда любов.

Засега не се знае дали 29-годишната Виола, която е от Лом, също е била наркозависима. Известно е само, че нейното семейство също е образовано, тъй като родителите й са учители.

Припомняме, че Стефан Станев преби зверски Виола Николова с метален стик, а след това я прободе с нож във врата, за да бъде сигурен, че ще умре. Според криминалистите, той не съжалява за деянието си, тъй като все още е бесен на жертвата, че му е изневерявала.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.