Сбогом, Глория! Щерка й Симона Загорова я задмина

0
349

Симона Загорова е станала просто перфектна!

Дъщерята на Глория определено се е превърнала в невероятна жена. Тя е само на 20 г., но вече показва завидно тяло, което може да възхити всекиго. Такава си е Симона Загорова – не само талантлива, но и красива.

Симона Загорова
Симона Загорова днес!

Звездата от „Гласът на България“ разпуска лятото и това е видно. Тя показва снимки от това разпускане, на които се забелязват дългите й крака и изящни женски форми.

Според много от коментарите в социалната мрежа, Симона вече е успяла да задмине по красота Глория. Разбира се, примата на поп-фолка все още изглежда страхотно, но младостта винаги си казва думата.

Прави впечатление, че 20-годишната судентка на НБУ е успяла да влезе във форма за няколко месеца. В първите етапи на „Гласът на България“ тя определено беше с по-едра фигура, а сега се е вталила.



Двете с Глория си приличат изключително много. Те са като близначки почти, при това не само визуално. Гласовете им също си приличат, както и някои от мимиките и жестовете им.

Симона Загорова е известна с това, че обожава майка си. Двете са изградили отношения не само като между майка и дъщеря, но и като между приятелки. Те често и работят заедно, обикаляйки страната по участия.

Симона, колкото и да е красива, си пада по сериозните връзки и не се дава на всекиго. Това е сигурно, след като е с настоящото си гадже от почти 4 години. Двамата със Симеон Данев са силно влюбени и постоянно са заедно. Нещо, което много радва близките и приятелите им.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.