Джулия Робъртс: Обичах този мъж от цялото си сърце, а той… (виж за кого говори)

0
513

Джулия Робъртс е била влюбена много в един от своите колеги, но уви!

Актрисата Джулия Робъртс се оказа доста интересна в любовта. Макар да сформира голямо семейство, тя така и не забрави един от своите бивши.

Матю Пери и Джулия Робъртс
Матю Пери изпусна Джулия Робъртс и това е голямата му грешка

Става въпрос за Матю Пери. Актьорът, който изигра по брилянтен начин ролята на Чандлър Бинг в комедийната поредица „Приятели“.

Джулия и Матю за залюбват в средата на 90-те години. Тогава тя е поканена като гост – звезда в сериала и й се пада да играе двойка за един епизод именно с Чандлър.

Двамата започват да се целуват пред камерата, когато осъзнават, че чувствата им са истински. Така се сформира любовният романс между тях.



Колкото бързо се сформира обаче, толкова бързо и угасва. Главен виновник за това е Матю Пери, който по онова време вече започва да се увлича по различни упойващи медикаменти.

„Гледах как се съсипва и много страдах, защото го обичах от цялото си сърце. Той обаче не се оказа силен, а аз имах нужда от силен мъж. Накрая разбрах, че ще избере хапчетата пред мен, затова се оттеглих.“ – споделя Джулия Робъртс пред таблоид в САЩ.

В крайна сметка Матю Пери успява да спре наркотиците, като за това получва голяма помощ от екипа на „Приятели“, особено от колегата си Дейвид Шуимър.

Онова, което актьорът обаче така и не успя да постигне, е да открие голямата си любов. Той вече е на почти 48 г., а все още няма нито наследници, нито жена в живота си.

Може би сега, когато стои самотен във вечерите, се сеща за Джулия Робъртс и за начина, по който се отнесе с нея. Вече обаче е късно за каквото и да било.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.