С този трик ще отворите буркана за по-малко от 5 секунди

0
431

Вече няма да нацепвате капачките и да се наранявате

При все, че тепърва ще стартира сезона по затварянето на буркани, ще ви разкрием хитър трик, благодарение на който ще отворите буркана за секунди, без да увредите капачката му.

буркана
Вече няма да нацепвате капачките и да се наранявате

Често пъти капачката на буркана запъва и затруднява допълнително отварянето му. Има ситуации, в които би ви се искало да успеете да отворите капачката на буркана, тъй като сте сами у дома и няма кой да ви помогне.

Какво правите в такива ситуации? Викате неволята? Добре знаете, че ви се налага да се справите сами. Всъщност истината е, че няма нищо трудно в отварянето на буркани. В следващите редове ще ви споделим изпитан трик, благодарение на който никога вече няма да срещнете затруднение.

За да отворите буркана ви е нужен само един нож. В никакъв случай не се опитвайте да го пъхнете под капачката. По този начин рискувате не само да сцепите капачката, а дори и да се порежете.



Това, което трябва да направите е да го хванете внимателно за острата част и с дръжката да чукнете на няколко места върху капака. Не е необходимо да прилагате кой знае какво сила. След това опитайте отново да отворите буркана и ще ви се получи, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.