С тези хитрости ще държите комарите далеч от дома си

0
547

Лесно, евтино и ефективно

Комарите са толкова досадни, че с лекота могат да провалят най-хубавата ви вечер.

комарите
Лесно, евтино и ефективно

Ще ви предложим изпитани трикове, благодарение на които да държите комарите далеч от дома си. Хората, които са ги изпробвали казват, че виждат как комарите обикалят около домовете им, но не смеят да припарят навътре.

За да се радвате и вие на такова спокойствие, трябва да последвате съвета, който ще ви дадем.
Така например лавандулата е отлично натурално средство за предпазване от комарите. Ако засадите около дома си лавандула или пък няколко саксии с това растение, които са поставите на терасата, ще сте защитени.

Другият начин за защита от досадните гадини, е чесънът.
Просто обелете 1-2 скилидки и ги сложете в близост до прозореца. Можете да сте сигурни, че крилатите кръвопийци ще изгубят желание да ви дойдат на гости.



Червеният босилек и лимоновият босилек имат същата мощ за прогонване на комари. Ако имате в близост засети някой от тези два вида босилек, комарите няма да ви закачат.

Освен това трябва да имате предвид, че ароматът на мента е истински мор за тези гадини. Ако засеете около дома си мента или пък капнете по няколко капки ментов концентрат в близост до прозорците, няма да се сетят никога повече за дома ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.