Астроложката Оксана: България излиза от кризата през Новата 2015 година!

0
462

Всички българи се надяват оптимистичните прогнози на една от най-известните с точните си предсказания астроложки у нас Оксана, да се сбъднат

Броени дни остават докато последните секунди от изминаващата 2014 година да изтекат. С наближаване на края на една година всички отправяме с надежда и много силна вяра взор към следващата година. Всички се надяваме, че Новата 2015 година ще е по-щедра, ще е по-здрава и по-благосклонна към начинанията и отношенията ни.

Oksana Horvat
Астроложката Оксана: България излиза от кризата през Новата 2015 година

С приближаване на последните часове от 2014 година все повече астролози дават своите прогнози за Новата година. Сред тях е и прочутата Оксана, чиито точни предсказания я нареждат сред най-уважаваните астролози на България.

Оксана Хорват, или както е по-известна в България като Оксана Станчева, споделя пред екипа на в. „Телеграф“, че предстоящата 2015 година за страната ни ще бъде много по-добра и успешна, в сравнение с тази, която ще изпратим само след три дни.

Астроложката Оксана предрече още, че голяма е вероятността България да намери верния път към излизане от финансовата криза. След направените нумерологични изчисления, Новата 2015 година ще е с число 8, което е сигурен признак, че ще се радваме на значително материално благополучие, а финансовата „примка“ около вратовете ни ще успеем поне мъничко да я разхлабим.



Оксана споделя още, че 2015 година е под влиянието на планетата Сатурн. Тя припомни още, че последните 3 години планетата е била под знака на Скорпион, което е правило много по-страшно финансовото положение.

От 24 декември 2014 година, Сатурн преминава в знака на Стрелеца и там ще бъде през новите три години. Това ще доведе до много по-ясно изразена положителна енергия за всички нас, повече спокойствие, късмет и надежда за по-добро и ясно бъдеще.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.