България губи Ирен Кривошиева, актрисата официално става американка!

0
2415

Ирен Кривошиева е разочарована от правата си като българка!

Въпреки че живее в САЩ от много години, Ирен Кривошиева продължава да бъде само и единствено българка по паспорт. Това обаче ще свърши съвсем скоро, тъй като актрисата ще се откаже от тази си привилегия.

Ирен Кривошиева
Ирен Кривошиева става американка, край с България

Причината е в опит за измама, който се задвижва в България спрямо семейството на бившата на Стефан Данаилов. Кривошиеви не могат да ползват спокойно свой парцел в Банкя, където имат къща, тъй като алчни съседи се опитват да заграбят от земите им.

„Законът в България е ужасен. Могат да ме съдят за всичко, а всъщност те са тези, които опитват да крадат.“ – вайка се Ирен Кривошиева.

Затова тя обмисля да приеме американско гражданство. Така интересите й ще бъдат защитавани от посолството, което в случая й дава повече права.



Актрисата лесно ще се превърне от емигрант в гражданин на Щатите, тъй като живее там от почти 30 години. Освен това е работила там много неща, което винаги е плюс.

Ирен напусна България веднага след рухването на тоталитарния режим. Предполага се, че е искала да избяга от Ламбо, от когото има син, но който тогава отказа да признае пред света, че е станал баща.

Отношенията между Кривошиева и Данаилов бяха критични допреди няколко години. Блондинката така и не прости отношението му към нея и това, че той остана със съпругата си Мария.

Днес все пак двамата са изгладили нещата и в името на Владко общуват добросърдечно. Дано това се запази още дълго време.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.