Светът онемя: Майк Тайсън разкри най-голямата драма на живота си, за която никой не знаеше досега!

0
380

Големият Майк Тайсън призна какво му се е случило като малък, това е ужасно!

Великият боксьор Майк Тайсън е имал тежък живот досега и това не е тайна. Най-голямата му драма обаче не бе известна допреди няколко дни, научи TOPactualno.com.

Майк Тайсън
Майк Тайсън разкри голямата си драма

Оказва се, че Железния е бил насилен от непознат мъж по време на своето детство. Това е станало в най-ранните му години.

Легендарният спортист разкри за драмата си в интервю за ESPN, взето му от Джереми Шап. Бившият брадър сподели злощастна случка, когато е бил само на 7 г.

„Мъж, който повече не видях след това никога, ме хвана и ме завлече в изоставена къща. Там ме насили.“- сподели Майк Тайсън.



Досега той никога не бе казвал това нещо от живота си и затова целият свят онемя от шок и изненада. Ясно е обаче, че никой не обича да говори за подобни свои преживявания.

„Много мъже крият такива неща, защото смятат, че това ги прави по-малко мъже. Аз обаче осъзнах какъв мъж съм на ринга, когато побеждавах.“ – казва още Железния.

Той е имал действително кошмарно детство. Изобщо не познава баща си, а майка му си отива от света, когато е едва 16-годишен. За капак са го и насили в ранните му години.

Майк Тайсън е израснал в страшна мизерия. Той е лежал и в затвора, където без малко да приключи цялата му боксова кариера.

Именно боксът обаче го спасява. Той го прави богат, известен и огромна звезда в световен мащаб.

Трудностите за Майк продължават и след като става известен. Днес той не е милионер заради измама, която бившият му агент му причинява. Отмъква му всички пари и изчезва.

Затова, откакто не е на ринга, Тайсън се прехранва главно от реклами и участия в риалити формати. Той прие дори офертата на нашия „ВИП Брадър“ миналата есен.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.