Вижте най-сексапилната жена за 2014! (СНИМКИ)

0
412

Класацията, подготвена от изданието Ентъртейнмънт Уайз, разкри коя е най-сексапилната жена за изтичащата година

Текат последните часове на 2014 година и е време за равносметки, класации и съревнования, с които ще запомним изтичащата година. Една от тези любопитни класации е тази за най-сексапилната жена на 2014-та година. Това интересно подреждане е направено от престижното издание Ентъртейнмънт Уйаз (Entertainment Wise) и е подготвена на база на допитване сред читателите, разкри агенция ПИК.

Nicole-Scherzinger
Най-сексапилната жена за 2014-та година е Никол Шерцингер

И така, най-сексапилната жена за 2014-та година е Никол Шерцингер (Nicole Scherzinger). Тази чаровна брюнетка напълно заслужено е грабнала титлата с повече от 51% от гласовете на читателите на изданието.

Nicole-Scherzinger
Титлата за най-сексапилна жена на изминаващата година не е пресилена
Nicole-Scherzinger
Чар и сексапил – това е Никол
Nicole-Scherzinger
Истинска прелест и секси излъчване

Второто място е за неостаряващата Дженифър Лопес (Jennifer Lopez), която си спечели симпатиите на повече от 30% от почитателите на Ентъртейнънт Уайз.

Jennifer Lopez
Втора, но е и по красота и сексапил е Джей Ло

Третата позиция е за очарователната Черил Фернандес-Версини (Cheryl Fernandez Versini), която изостава на 10% след своите две конкурентки за титлата.



Cheryl Fernandez Versini
Прекрасна и сексапилна

И ако си мислите, че престижната титла за най-сексапилната жена на света за изтичащата 2014 година е пресилено дадена на Никол Шерцингер, нека само да припомним, че бившата солистка на The Pussycat Dolls винаги е изключително секси и стилна в своите елегантни и прекрасни тоалети.

Певицата е пуснала дори своя модна линия, която е насочена към работещи дами, които държат да изглеждат отлично на работното си място и по времето, когато ще се забавляват.

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.