Знаете ли в кой град живеят най-елегантните жени в България?

1
318

Според последните антропологични изследвания на БАН вече знаем къде живеят най-елегантните жени в страната ни

Когато заговорим за нежната половина от човечеството, ние винаги си представяме фини създания, добре изглеждащи в идеална форма. Но знаете ли къде в България са събрани най-елегантните жени? Вероятно не. Но днес ние ще ви отговорим на този въпрос, с помощта на БЛИЦ и bTV.

Според последните антропологични изследвания, направени от Българската академия на науките, най-елегантните жени у нас живеят в град Бургас. Според това проучване най-слабичките и фини дами са сякаш концентрирани в този черноморски наш град.

nai-elegantnite jeni
Най-елегантните жени у нас

Средното тегло на тези фиданки е 63 кг, като средното тегло за момичетата от останалата част на България е 65 кг.

И след като има проучване за най-елегантните жени у нас, нека да подсладим живота на силния пол още малко. БАН са направили изследване и къде на територията на България живеят дамите с най-дълги крака. Оказва се, че това са жените от София, Хасково и Пловдив.



За да не се засегнат дамите, тук ще направим някои анализи и на мъжете. Най-едрите кавалери у нас живеят в Монтана и София. Те надхвърлят с до 3 кг средното тегло за мъжете за страната ни, което се равнява на 77 кг. Но пък плюс за тях е, че те са и с около 2 см по-високи от останалите представители на силния пол.

По критерий височина българките са около 158 см, а мъжете ни са високи около 171 см, това ни подрежда в по-добри позиции от италианци и французи, но сме по-нисички от скандинавците.

Любопитен факт за външността на съвременните българи е, че сме до голяма част от европейците, особено обитаващите по-южните региони на континента. Около 80% от населението на страната ни е с тъмни очи, коса и леко мургава кожа. Едва 7% са със светли очи – сини или зелени, и са естествени блондини.

Каквото и да показва статистиката, българските мъже трябва да се гордеят със своите жени и приятелки, тъй като са признати за най-елегантните жени и най-красивите момичета в цяла Европа.

сподели бутон

loading...

1 КОМЕНТАР

  1. ТОВА ЛИ СА НАУЧНИТЕ ОТКРИТИЯ НА УЧЕНИТЕ ОТ БАН? ЦЯЛ НАРОД ГИ ИЗДЪРЖА ДА СЕ ЗАНИМАВАТ С ГЛУПОСТИ ! ЕДНО ВРЕМЕ УСЪРДНО РОВЕХА И ТЪРСЕХА ДА ОТКРИЯТ КОРЕНИТЕ НА БЪЛГАРО-СЪВЕТСКАТА ДРУЖБА, А СЕГА ИЗСЛЕДВАТ В КОЙ ОКРЪГ ЖЕНИТЕ СА С НАЙ ГОЛЕМИ ЦИЦИ!

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.