4 метода за енергийно пречистване

0
927

Нашето енергийно пречистване има съществено значение за здравето

За физическото изчистване на организма се знае много, но често забравяме за духовното, за необходимостта от енергийно пречистване. Потоци от разнообразна по заряд енергия ни заливат, стават все по-интензивни и вероятно затова напоследък зачестяват оплакванията от необясними на пръв поглед заболявания. Не само стресът е реалната причина за намалената работоспособност, раздразнителност и неразположение. Негативната енергия повлиява нашата аура, ако не съумяваме да се защитим ефективно.

4 метода за енергийно пречистване
4 метода за енергийно пречистване

За здравето е от значение балансът на вътрешната и заобикалящите ни енергии да остане положителен. С тези 4 метода е възможно сами да направим енергийно пречистване на своето тяло и пространството около себе си.

1. Пречистване на аурата
Открийте тихо и спокойно място, удобно за усамотение в продължение на около 15 минути, и останете в пълен покой. Контролирайте мислите и дишането, медитирайте поне за пет минути. След това си представете, че ви обгръща светлина – абсолютно чиста и бяла. Пуснете я да премине през вас, през цялото тяло – от пръстите на краката, до последното косъмче върху главата. Изградете визуална представа, как светлината излиза и преминава по цялата дължината на гръбначния стълб.

2. Освободете се от негативната енергия
4 метода за енергийно пречистванеВсеки ден може да срещнем хора, които разпръскват волно или неволно отрицателна енергия. Обикновено са настроени негативно, готови да недоволстват и критикуват при най-незначителен повод. Така те вредят и на себе си, и на околните. Най-лесният начин за предпазване от негативната енергия на подобен вид хора е като избягвате случайните контакти. Потърсете близостта на позитивни хора, а общуването с тях ще ви помогне да се пречистите от негативната енергия, като я неутрализирате с положителна.



3. Създайте си предпазен щит
Това е най-често прилаганият метод за защита. Може да го практикувате ежедневно, като начин за зареждане с позитивизъм – най-доброто начало за вашия ден.
Ето как е да създадете свой предпазен щит:
Концентрирайте се и визуализирайте поток бяла светлина, идваща от Вселената, Бог, Твореца, или както възприемате и обозначавате Висшата сила. Нека светлината ви обгърне от главата до петите, преминавайки през всяка клетка на тялото. Следващата стъпка е да си представите, как ви обгръща един почти прозрачен бял балон. Той е от всичките ви страни и ви предпазва от заобикалящата нежелана енергия. Можете да промените цвета на защитния енергиен балон според своето настроение, а неговата огледална повърхност ще отрази всяка негативната енергия.
Рейки енергийно пречистване

4. Рейки пречистване
Нарастващо безпокойство, безпричинна раздразнителност, трудна концентрация – това някои от симптомите, които могат да ви подскажат, че сте поели твърде много негативна енергия. Желателно е да потърсите начин, да се освободите от нея и защо това да не бъде Рейки? Ако сте посветени в тази духовна практика това не е проблем, но  по-добре да се доверите на Рейки Мастер и Универсалната Жизнена Енергия, чрез която ще получите физическо и духовно пречистване.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.