Нели Конуей и Ангелите разгадаха мистерията на предстоящия Апокалипсис

0
512

В БГ преса се появиха материали за предстоящ Апокалипсис на 25 май 2015 г. Потърсихме Нели Конуей с молба да попита Ангелите дали ще има Апокалипсис

Нели Конуей бе така добра и отзивчива, приемайки присърце този въпрос, да го постави пред Ангелите, с които общува.

Отговорът, който Нели Конуей получила представяме пред вас без редакция, защото всяка промяна би обезличила получената Свише информация.

„Не съм чувала за този астроном и пророчествата му (Б.а. Ерик Жулиен). Направих рисърч на интернет и това намерих – http://www.exopolitics.org/Exo-Comment-43.htm.

neli-bg
Нели Конуей и Ангелите ни успокояват, че Апокалипсис няма да има Сн: личен архив на Nelly Coneway

Апокалипсисът, предричан от него, извънземни и други страхотии, е трябвало да се случат през 2006 г. Както виждате нищо лошо не се случи. Стара информация се върти в България, слухове, които целят да продадат вестници и да стресират.



Бих казала на тези хора преди да създадат паника и страх у другите да направят изследване в Интернет да видят доколко актуална и достоверна е Информацията, доколко надежден е източникът, помислете и за лошата карма, която си навличате като разпространявате неверни неща.
Проверих и с ангелите и нищо лошо не ми показаха за 25 май, напротив казаха ми, че ще има промяна в съзнанието на хората, повече и повече служители на светлината ще се събуждат и продължават мисията си да донесат любов на тази планета.
Цунами вълна символизира съзнанието, пробуждането на духовната сила у хората, на Господ у нас, на любовта, която лекува, не трябва буквално да тълкувате. Винаги питайте интуицията си, питайте вашите ангели и духовни водачи.
Никой не може да предскаже цунами, никой! Защото това е човешкото съзнание, което се развива всеки ден в зависимост от мислите и действията на всеки човек на планетата. Колкото повече положително мислещи хора има, колкото повече се молят и медитират да има любов и мир, толкова повече благоденствие и просперитет ще има за всички.
Затова вместо да изпадате в паника и в страх да очаквате най-лошото (това сваля защитния щит на цялата страна и смалява аурата ви, т.е вие ще привлечете повече препятствия и трудности в живота си), концентрирайте се на любовта във вас и в тези около вас.
Медитирайте, вибрирайте висши мисли и любов, а не страх и катаклизми.
Хавайските острови са остатъците от древна Лемурия, най-духовно напредналата цивилизация на планетата ни. Там още има места, където енергията и мъдростта на древността е запечатана, за да пази мира на планетата. Това е последното място, което ще бъде отмито от цунами, много се пази, има много духовни същества, които пазят планетата ни, не сме сами.
Винаги мислете позитивно, проектирайте хубави, оптимистични мисли за себе си, близките си и цялата планета.
Това, което е в главата ви се запечатва и на света, който ви заобикаля.
Молете се за хубави неща, за любов и благополучие на всички. Повикайте Архангел Михаил и Архангел Юриел за защита и за изсветвяне на пътя, за повече светлина и мир в душата.
Архангел Джофиел ще премахне грозните мисли, паниката, хаоса и ще донесе повече красота в живота и мислите ви.
Ангелите винаги са с нас.“.
Сърдечно благодарим на Нели Конуей за съдействието и на Ангелите за мъдростта, с която ни обогатиха!

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.