Ако се нуждаете от помощ, БГ чудотворец сбъдва желанията (ВИДЕО)

0
1057

Във времената, в които живеем всеки има нужда от помощ Свише, за да разреши своите проблеми. Ако се нуждаете от помощ, посетете мощите на БГ чудотворец

Някои българи знаят, други чуват за първи път.

В центъра на София е построена малка, но изящна руска църква. В криптата на храма почиват мощите на Свети Серафим Соболев, който доказано помага на хората в нужда.

Както ще видите на самото видео, до гроба на чудотвореца са поставени листчета и химикалки, за да може вярващите да напишат от какво се нуждаят. После пускат листчетата в кутията и Свети Серафим Соболев започва да действа.

Едни от най-честите посетители на Руската църква са студентите, които молят Свети Серафим да направи така, че да си вземат изпитите.



sobolev-icon
Свети Серафим Соболев Чудотворец
sobolev-icon
Свети Серафим Соболев Чудотворец

Да, за студентите това е от жизнено значение, но и хората с истински сериозни проблеми трябва да потърсят помощта и застъпничеството на Свети Серафим, защото той е в състояние да им помогне.

Дори и да не живеете в София, ако имате път през столицата, минете през Руската църква.

Можете вкъщи да напишете своите молби, да залепите листчето и да го дадете на друг доверен човек да го пусне в урната в храма.

Свети Серафим Соболев и Чудотворец предал Богу дух на 26 февруари 1950 г. По-възрастните софиянци пазят спомени за него.

sobolev-icon
Свети Серафим Соболев и Чудотворец
sv-mina
Част от голямата чудотворна икона на Свети Мина от Обрадовския манастир

За живота на Свети Серафим Соболев научете ТУК.

Още едно значимо място в района на София, което трябва да посетите ако имате  нужда от помощ е Обрадовският манастир, който носи името на своя патрон  Свети Мина.

Свети Мина също е доказан застъпник и помага на вярващите в различни направления – да намерят своето изгубено душевно равновесие, да открият изчезнали или загубени вещи, да си намерят подходящ партньор в живота, да намерят работа, да разрешат своите проблеми.

В Обрадовския манастир се намира огромна чудотворна икона на Свети Мина в цял ръст, която няма такъв аналог никъде в България.

Доверете се на единия  чудотворец или на другия. И Свети Серафим Соболев и Свети Мина ще ви бъдат от полза.

 

сподели бутон

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.