Изненадващи приложения на бебешката пудра (II част)

0
383

Може да ви е полезна за доста неща

 

бебешката пудра
Може да ви е полезна за доста неща

В първата част на този материал ви запознахме с няколко от изненадващите приложения на бебешката пудра.

Вероятно вече сте се убедили, че дори и да нямате бебета или малки деца у дома, е добре да имате под ръка една опаковка бебешка пудра.

В следващите редове ще ви разкрием за какво още може да ви е от полза бебешката пудра.

Ето и останалите й неподозирани приложения:



На плажа
Ако сте от хората, които връщайки се от плажа, предпочитат да ходят без чехли в хотела/квартирата, то този съвет ще ви е от полза. Несъмнено, стъпвайки боси, усещате редица песъчинки по пода. Когато пясъкът не е имал достатъчно време да изсъхне, е доста трудно да го изчистите от ръцете или краката си. Казано с други думи – той полепва.
За да се избавите от този проблем, е достатъчно да поръсите мокрите части от тялото си с бебешката пудра. Благодарение на нея излишната влага ще се абсорбира и така ще успеете да почистите лесно пясъка, който преди това е полепнал по кожата ви.

Грижа за домашните любимци
Колкото и изненадващо да ви звучи, бебешката пудра е отлично средство за грижа за домашните любимци. Няма никакво съмнение, че когато домашните любимци излязат навън, обичат да се забавляват. Всеки стопанин на куче знае, че когато отидете на вилата, то палува на воля. Не пропуска да се изплацика в близкото езерце, да се повъргаля в локвите или в купчини листа или мръсотия…

След като разберете за колко много неща може да ви е от полза винаги ще имате под ръка от този продукт

В такива случаи вашето спасение отново се крие в бебешката пудра. Достатъчно е само да поръсите козината на домашния си любимец с нея. Тя ще избави кучето или котката ви не само от мръсотията, а и от неприятната миризма.

Потни крака
Никак не са малко хората от съвременното общество, които се борят с проблема „потни крака“.
За да се справите с този проблем и да избегнете последващата неприятна миризма, трябва само да поръсите обувките си с бебешка пудра. Също така не забравяйте да поръсите малко от нея и в чорапите си. По този начин несъмнено ще се спасите от изпотяването.

Бръснене и депилация
Бебешката пудра се оказва доста полезен хигиенен продукт. Така например по време и след процедури като бръснене или депилация, тя ще помогне на кожата ви да се успокои, ще облекчи значително дискомфорта и ще облекчи раздразнението или възпалението.

Грижа за котката
Бебешката пудра е отлично средство за освежаване и смекчаване на миризмата от котешката тоалетна. Ако не разполагате с чиста смес под ръка, е достатъчно да поръсите малко от нея в тоалетната на писаната, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.