С този невероятен лек ще забравите за тахикардията

0
503

Колкото и невероятно да ви звучи, той наистина действа

 

тахикардията
Колкото и невероятно да ви звучи, той наистина действа

Несъмнено тахикардията (състояние, при което пулсът галопира с над 90-100 удара в минута), е доста неприятна.

Знаете ли обаче, че съществува един изключително прост лек, който в същото време е невероятно ефективен.

Разбира се в океана от медикаменти и народни средства за лечение на тахикардията, не е никак лесно човек да открие нещо, което наистина действа. Уверяваме ви обаче, че този метод е точно това, което сте търсили дълго време.

Не бързайте да извърнете глава и да осечете категорично „НЕ“, когато научите какъв всъщност е този лек. Няма никакво съмнение, че колкото и да не вярвате в мощта му, няма да ви навреди, ако поне опитате.



Става въпрос за добре познатите ви моркови. Редица изследвания сочат, че суровите моркови се отразяват благоприятно на работата на сърцето. Най-хубавото в случая е, че както вече споменахме – става въпрос за сурови моркови. Това означава, че няма да е нужно да приготвяте или варите нещо. Просто ги хапвайте редовно.

Морковите са толкова полезни за сърцето, тъй като съдържат жизненоважните за него елементи като натрий, калий и желязо. Също така пектинът, съдържащ се в този зеленчук, действа активно за разграждането на вредния холестерол, който се натрупва по стените на съдовете.

Дори този лек да не ви помогне, с нищо няма да ви навреди

Освен това редовният прием на моркови или пък прясно изцеден сок от тях помага не само да се справите с тахикардията, а и:
– Предпазва от инфаркт;
– Подобрява състояния на недостиг на витамини и анемия;
– Подобрява състоянието при нарушения на храносмилателния тракт;
– Подпомага лечението на заболявания на щитовидната жлеза;
– Подпомага лечението на очни заболявания

Онези от вас, които имат проблеми с килограмите и страдат от наднормено тегло (затлъстяване), също е добре да наблегнат на консумацията на моркови. Добре е те да присъстват редовно в менюто ви. Този зеленчук не само засища успешно глада, а и същевременно насърчава активното изгаряне на мазнините. Разбира се най-добре е да хапвате морковите на гладно.

Няма да сгрешите, ако ги направите на салата, но не трябва да прекалявате с мазнината и солта. В този ред на мисли най-добре би било, ако ги подправите с прясно изцеден лимонов сок и няколко капки зехтин.

За да засилите ефекта от морковите се опитайте да приемате редовно прясно изцеден сок от тях или пък да си правите морковена салата. Най-добре е направо да ги хрупкате, без да им добавяте нищо. Витамините и минералите, съдържащи се в тях несъмнено ще подобрят състоянието ви, пише zajenata.bg.

loading...

ОСТАВЕТЕ КОМЕНТАР

Вашият коментар.
Вашето име

Този сайт използва Akismet за намаляване на спама. Научете как се обработват данните ви за коментари.